Black Streetwear

Blackstreetwear.com, een webshop voor je collectie black fashion en streetwear kleding is een eigen project gemaakt met WordPress en de plugin WooCommerce. WooCommerce is een WordPress e-commerce plugin om je wordpress website om te toveren tot een webshop.

Het gaat om een affiliate webshop. Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij partners van adverteerders beloond worden voor de verkopen die ze hebben aangeleverd. Via het affiliate programma Zanox, is de webshop blackstreetwear.com partner van diverse winkels. De producten die aangeboden worden op de webshop zijn producten van de adverteerders. Zodra een bezoeker een product koopt vanuit jouw webshop, dan wordt jij daarvoor beloond.

Lees meer

WordPress plugin voor e-commerce: WooCommerce

WooCommerce is een gratis e-commerce plugin voor WordPress. Hiermee is het mogelijk om je WordPress website om te toveren tot een webshop zodat je producten om een leuke manier kunt verkopen. Met één klik op de knop en een aantal instellingen kun je producten toevoegen op je webshop en kunnen bezoekers producten toevoegen aan hun winkelwagen en afrekenen.

WooCommerce is erg uitgebreid en flexibel. De shop eigenaar kan er makkelijk mee overweg met het gebruiksvriendelijke beheer. Daarnaast is WooCommerce zo ontwikkeld dat andere ontwikkelaars hier eenvoudig mee overweg kunnen. Ook zijn er talloze uitbreidingen op de WooCommerce plugin gemaakt die je eenvoudig kunt integreren met je huidige WordPress installatie.

WooCommerce is de juiste plugin wil je van je WordPress website een webshop maken. Echter is WooCommerce perfect voor shops met een kleine collectie. Mocht je een grote collectie hebben met veel categorieën, dan raad ik je aan om een e-commerce te gebruiken waarvoor een e-commerce bedoeld is, bijvoorbeeld Magento. Een e-commerce biedt meer functionaliteiten gericht op je webshop zoals betere filter opties, zoekfunctie, attributen, shopping feeds etc, dan dat WordPress doet. Maar voor een kleine shop, is WooCommerce prima.

Lees verder

Black street wear
Black street wear

Resultaat

Het resultaat is een responsive affiliate webshop, geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop. Bekijk de website blackstreetwear.com om het resultaat te zien.

Bekijk website

Contact opnemen?

Neem contact met me op door te mailen naar info@ezrabotter.com of vul het contactformulier in.

Neem contact op